Tanfolyam

Drága Szövős Pajtásaim!

Kerek 60 év aktív szövésben töltött idő után nyugdíjba vonulok. A szövés tanulásának lehetősége megszakítás nélkül tovább folytatódik. Tanítványomat, Szalontai-Wiktora Ramonát a legnagyobb szeretettel és jószívvel ajánlom mindazoknak, akik technikai tudást szeretnének elsajátítani, valamint a szövés adta csodálatos alkotómunkában elmélyedni.

Fogadják szeretettel az ő üzenetét!

Kedves Érdeklődők!

Szeretném megosztani veletek az idei év legnagyobb újdonságát és örömét. Január elsejétől hivatalosan átvehettem Fodorné Marika nénitől az almádi szövőműhely üzemeltetését. Már az utóbbi táborokban találkozhattatok velem.

Egy kis műhely átalakítás után lesz lehetőség újra közösen szőni a szokott helyen, vagyis a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár alagsorában.

Természetesen többnyire sárközi szövőszékeken sárközi mintakincset alapul véve szövünk továbbra is…és az sem kizárt, hogy Marika néni is felbukkan majd közbe-közbe, és odaül közénk továbbra is támogatva munkánkat.

Helyszín:

Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár
8220 Balatonalmádi, Városház tér 4.

Tavaszi időpontok:
  • május 8-12.
  • május 15-19.
Nyári időpontok:
  • július 3-7.
  • július 10-14.
Tanfolyam költsége:

A hetes tábor költsége 50.000,- Ft/5 nap, ami tartalmazza az anyag- és eszközhasználatot és a szakmai segítséget.

Jelentkezés:

Jelentkezni a rami@szalontai.co.hu e-mail címen van lehetőség. A weblapom hamarosan elkészül, akkor majd lehet lesz változás az e-mail címben is, de addig ez érvényes.

Köszönöm a bizalmat, várlak benneteket!

Szalontai-Wiktora Ramona (+36703361947)